سلام خدمت شمایی که در حال خواندن این مقاله هستید و قصد دارید اطلاعاتی در رابطه با جایگزین کردن فروشگاه فیزیکی خود به فروشگاه اینترنتی به دست بیاورید.
در اینجا می خواهیم اندکی در مورد فروشگاه های اینترنتی صحبت کنیم. میخواهیم ببینیم آیا فروشگاه اینترنتی جایگزین خوبی برای فروشگاه فیزیکی است؟
با ما باشید :
وقتی حرف از فروشگاه به میان می آید یعنی خریدی قرار هست که صورت بگیرد. گاه این خرید به صورت فیزیکی هست و گاه هم در بستر اینترنت به صورت خرید اینترنتی. خرید اینترنتی در ویکی پدیا به این صورت تعریف شده است : خرید اینترنتی (به انگلیسی: Online Shopping) نوعی خرید است که از طریق فروشگاههای اینترنتی انجام میشود. از مهمترین و بزرگترین سایتهای خرید اینترنتی میتوان به سایتهای ئیبی و آمازون اشاره کرد.
چرا باید فروشگاه فیزیکی خود را اینترنتی کنیم :

چرا باید فروشگاه فیزیکی خود را اینترنتی کنیم ؟
شاید قبل از هر چیز این سوال برای شما به وجود بیاید و در ذهن خود بگویید : چرا ؟ چرا باید فروشگاه فیزیکی خود را به فروشگاه اینترنتی تبدیل کنم ؟
با همه گیر شدن اپیدمی کویید 19 دیدیم که خیلی از کسب و کار های فیزیکی آسیب های جدی خوردند. چرا که در مغازه ها بسته شد و مردم از رفت و آمد منع شدن. همین موضوع باعث شد که فروش فیزیکی کسب و کار ها کم شود که نتیجه آن کاهش سود و حتی بعضا برشکستگی نیز شد.
در مقابل مشاهده شد که برخی از کسب و کار های اینترنتی مشتری های بیشتری پیدا کردند. در مثال های خارجی می توان به بالا رفتن چشم گیر فروش در آمازون اشاره کرد. در داخل هم به رشد چشم گیر استفاده مردم از فروشگاه های اینترنتی مثل دیجی کالا یا … .
اما یکی دیگه از ویژگی های خوب فروشگاه های اینترنتی این هست که شما می توانید در طول 24 ساعت روز فروش داشته باشید. این یعنی این که مشتری شما مجبور نیست فقط در طول یک ساعت خاص وارد مغازه شما و از شما خرید کند.
در زیر چند ویژگی از فروشگاه های اینترنتی را بیان می کنیم :
۱ . ارائه راحت محصول به مشتری:
در روش فیزیکی و سنتی شما باید برای هر مشتری که وارد مغازه شما می شود یک پرزنتر داشته باشید تا آن مشتری را پرزنت کند و محصول شما را به آن مشتری ارائه دهد، اما در روش اینترنتی شما اطلاعات محصول را بر روی وب سایت خود بار گذاری می کنید و بی نهایت مشتری می توانند راحت به تمامی اطلاعات محصول شما دسترسی داشته باشد.
۲. محدود به مکان نیستید :
در فروشگاه اینترنتی شما محدود به مکان نیستید و می توانید محصول خود را به سرتاسر ایران یا حتی جهان بفروشید، پس با یک وب سایت فروشگاه اینترنتی می توانید مرز های فروش خود را گسترش بدهید.
۳. کاهش هزینه های جانبی :
شما می توانید یک سری از هزینه های جانبی مثل اجاره بهای ساختمان را کم کنید.
چطور یک وب سایت فروشگاهی داشته باشیم ؟
خب بعد از این صحبت ها بهتره یکم در مورد اینکه چطور میتونیم یک فروشگاه به صورت اینترنتی داشته باشیم، صحبت کنیم.
قبلا در مقاله راه های داشتن فروشگاه شخصی به بررسی برخی از راه ها پرداختیم. گاه برای ساخت یک وب سایت خود شروع به یادگیری موارد طراحی سایت میکنیم و بعد سایت مورد نظر خود را بالا می آوریم. اما این کار یک خوبی هایی دارد و یک بدی ها :
از خوبی های این کار اینه که نیاز به صرف هزینه برای طراحی سایت نیست و می توان خود این کار را انجام دهیم.
اما از بدی های این کار اینه است که: ما وقتی که باید برای توسعه و گسترش محصولات و معرفی خود به مشتری ها بکنیم را باید به توسعه سایت بدیم. همچنین این که پشتیبانی زمان گیر این کار باعث میشه که از اصل کار جا بمانیم. چرا که وقتی یک کسب و کار راه اندازی می شود باید قوت اصلی کار بر روی اصل کسب و کار بچرخد. و رفتن به سمت حاشیه می تواند اصل کار را از هدفش دور کند.
خب پس باید چه کنیم ؟
در اینجا بایستی از افراد و تیم هایی کمک بگیریم که کارشان طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی است. خوبی کار با این تیم ها این است که در قبال پولی که می دهید به شما زمان را هدیه می هند. به این صورت که دیگه نیاز نیست شما وقت خودتون رو بذارید روی طراحی سایت. فقط روی هسته اصلی کار تمرکز می کنید. و تیم طراحی سایت کار طراحی و پشتیبانی را نیز انجام می دهند.
تیم طراحی سایت نتیرال به شما خواهد کرد تا کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید.
با ما همراه باشید.