دیجیتال مارکتینگ شامل چه مواردی میشود
با روی کار آمدن حوزه های فناوری اطلاعات و تکنولوژی های موجود و مجازی شدن جامعه بدلیل ویروس کوید 19، به همراه استقبال مردم از این تکنولوژی ها و فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی سبب شده است که بیشتر کسب و کارها در جایی که مردم در آنجا بیشتر اوقات خود را می گذرانند ، یعنی فضای مجازی و دنیای وب ، به معرفی محصولات و خدمات خود بپردازند و در این زمینه حضوری فعال داشته باشند، که این خود نوعی دیجیتال مارکتینگ می باشد. دیجیتال مارکتینگ نوعی بازاریابی اینترتی است که با صرف هزینه کم ، به ایجاد اشتغال در فضای مجازی و کسب و کار آنلاین ، جهت معرفی محصولات و افزایش فروش می انجامد.
در این مقاله تیم دیجیتال مارکتینگ نتیرال شما مخاطبان عزیز را با مفهوم دیجیتال مارکتینگ در دنیای نوین آشنا می کند و تکنیک ها و ترفندها و ابزار آن رابرای شما معرفی کرده و آن را تحلیل می کند.
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
دیجیتال مارکتینگ یعنی بازاریابی محصولات و خدمات از طریق تکنولوژی ها و رسانه های دیجیتالی در دنیای بزرگ اینترنت . دیجیتال مارکتینگ سبب ایجاد اشتغال و کسب و کار آنلاین و بهره وری بالا و افزایش فروش می شود. این کسب وکارها محصولات و خدمات خود را در وب سایت ها، موتورهای جستجو، کانال های موجود در تلگرام، پیج های شبکه ی اجتماعی اینستاگرام معرفی ، و کسب و کار خود در دیوار یا شیپور و یا استفاده از سایر اپلیکیشن ها و نرم افزار ها در محیط گسترده اینترنت عرضه می کنند.
کسب و کارهایی که قبلا به صورت سنتی فرایند بازاریابی خود را انجام می دادند، اکنون در فضای مجازی همچون : سایت ها و شبکه های اجتماعی کسب و کار خود را بصورت آنلاین انجام می دهند، که هر چه دانش صاحبان این کسب و کار از دنیال دیجیتال مارکتینگ بیشتر باشد، سهم بیشتر و فرصت های بهتری در بازاریابی محصولات و خدمات خود پیدا می کنند. هم چنین در کسب و کارآنلاین بازخورد بهتر ، و هزینه کمتری نسبت به مدل سنتی آن دارد و مخاطبان از سراسر کشور یا جهان می توانند به آن دسترسی داشته باشند.
اکنون در ادامه تیم دیجیتال مارکتینگ نتیرال شما مخاطبان عزیز را با ابزارها و تکنیک های آن بیشتر آشنا می کند.
-
وب سایت مارکتینگ
هر کسب و کار آنلاینی به یک وب سایت نیاز دارد تا به معرفی محصولات و خدمات خود بپردازد. اولین برخورد مشتریان با کسب و کارها در وب سایت می باشد . وب سایت ها با نما و چیدمان زیبا و رسپانسیو (Responsive) بالا در جذب مشتری ها تاثیر بسیار دارند. این رسپانسیو (واکنش گرایی نسبت و اندازه تصویر سایت در مقابل هر وسیله وبگردی) در سئو سایت در موتورهای جستجو اهمیت بالایی دارد.
-
تولید محتوا مارکتینگ
هر وب سایتی بعد از ظاهر، محتوای آن است که سبب جذب مشتری شده و او را به سمت خرید هدایت می کند. محتوا انواع مختلفی دارد : محتوا متنی، محتوا صوتی، محتوا تصویری، پادکست و غیره. ولی از همه این ها به دلیل اینکه گوگل به محتوا متنی اهمیت بیشتری می دهد، برای شروع هر کسب و کاری این مورد بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. هر محتوای با کیفیت و سئو شده، و به روز و جدید سبب اطمینان مشتریان شده و هم چنین آنها را به مشتریان ثابت تبدیل می کند.
-
سئو مارکتینگ (Marketing Seo)
سئو به معنای بهینه سازی سایت در موتور های جستجو است . که هر چه محتوای سایت برای موتورهای جستجو بهینه تر باشد درصد اینکه سایت در رتبه های نخست نتایج جستجو(صفحه serp) کاربران قرار گیرد بالاتر است، که این خود سبب مشاهده بیشتر سایت شده و مخاطبان بیشتری را جذب می کند و سهم فروش را افزایش می دهد. از آنجا که 90 درصد مردم از گوگل بعنوان موتور جستجو استفاده می کنند پس سئو سایت از اهمیت بالایی برخوردار است.
-
تبلیغات مارکتینگ (Marketing Advertising)
تبلیغات از جمله عواملی است که سبب جذب مخاطبان می شود و برای اینکه سایت در صفحه اول گوگل و در رتبه نخست نتایج گوگل قرار بگیرد استفاده از تبلیغات گوگل(google ads) نوصیه میشود. در واقع تبلیغات به گونه ای کار سئو را انجام می دهد.
تبلیغات در گوگل به دو دسته : تبلیغات نمایشی و تبلیغات در جستجو.
تبلیغات نمایشی : تبلیغ در سایت ها و اپلیکیشن های همکار گوگل ( همچون یوتیوب) نمایش داده می شود.
تبلیغات در جستجو: گوگل تبلیغ را در صفحه نتایج جستجو(serp) نمایش می دهد.
نکته ی مهم این است که تبلیغات در گوگل از طریق پرداخت پول می باشد، و تا زمانی این تبلیغات در گوگل هست که پولی پرداخت شود. هنگامی که جستجو کلمه ad در کنار عبارات نمایش داده شود ، این نشان دهنده استفاده از تبلیغات پولی می باشد. با تمام اینکه تبلیغات گوگل یکی از ارزشمندترین تخصصی ترین تبلیغات در دنیا می باشد ، ولی هیچ گاه جای سئو را در سایت نمیگیرد چون این تبلیغات تا زمانی نمایش داده می شوند که سایت در ازای آن پولی پرداخت کند.
شبکه های اجتماعی مارکتینگ
امروزه کمتر کسی پیدا می شود که از شبکه های اجتماعی استفاده نکند. اکنون جهان به گونه ای شده است که زندگی بدون اینترنت غیرمحال به نظر میرسد. به همین دلیل این فضاها هم چون اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و غیره سبب ایجاد اشتغال و کسب و کارهای آنلاین شده است.
-
ایمیل مارکتینگ (Eamil Marketing)
این ابزار از جمله مهترین عوامل دیجیتال مارکتینگ می باشد. ایمیل مارکتینگ سبب می شود که مشتریانی که ایمیل خود را در اختیار شما قرار داده اند را مورد هدف قرار داده و آنها را به خرید ترغیب کنید . این ایمیل ها که به مخاطبان و مشتریان فرستاده می شود باید دارای محتوای عالی و با کیفیت باشد تا جزو ایمیل های اسپم و حذف شده قرار نگیرد. بهتر است در این ایمیل ها بعد از خوش آمدگویی به کاربر، برایش مشخص کنید که از این وب سایت چه مطالب و محتواهایی ارسال می شود، هم چنین بعد از دانلود هر محتوایی از طرف مشتری یک ایمیل تشکر برای کاربر فرستاده شود. این ایمیل درواقع سبب افزایش فروش برای کسب و کار می گردد.
-
پیامک مارکتینگ (Sms Marketing)
پیامک آسان ترین و ارزان ترین راه تبلیغات بخصوص برای استارت آپ ها می باشد. این نوع ابزار تاثیر بسزا و بالایی در افزایش فروش محصولات دارد.
-
ریپورتاژ آگهی ( Advertogial)
این هم نوعی از تبلیغ کسب و کار است. که بصورت مقاله ویا داستان با لحن بی طرف به مخاطبان عرضه می شود، که مخاطبان در ابتدا متوجه نمی شود که محتوای مقاله درباره تبلیغ یک کسب و کار می باشد. ریپورتاژ آگهی یه روش عالی در بازاریابی می باشد، که هم سبب معرفی محصول و هم سبب افزایش رتبه گوگل آن سایت می شود.
امیدوارم تیم دیجیتال مارکتینگ نتیرال دانش شما مخاطب عزیز ار در مورد مبحث زیبا دیجیتال مارکتینگ افزایش داده باشد . خوشحال می شویم نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.